Saturday, September 27, 2014

MACAM-MACAM HEADER FACEBOOK DAN BLOG


 Header 1


Header ni Imma mula-mula create masa mula-mula aktif buat bisnes Shaklee. Dalam keadaan blur tentang Shaklee, ku design laa sendiri, sampai jadi sebegini rupa. hehe... ^_^


 Header 2


Design yang ni pulak, selepas sebulan lebih Imma berbisnes dan baru Imma tahu apa itu COD - Cash On Delevery. Haha... jakun sungguh aku. Maklum laa, baru berjinak-jinak berbisnes. Serabut jugak laa header ni bila ditenung lama-lama. hehe.. ")


Header 3


Header ni lagi berserabut dari yang no 2 tadi. Imma tukar konon-konon nak tukar selera laa.. pastu nak bagi nampak ceria. hehe... pun tak bertahan laaamaaaa.....  tukar lagi header baru.. sebab..... Imma dah jadi WAHM!


Header 4


Ni laa header FB Imma setelah Imma bertukar status kepada WAHM. Konon nak bagitau 1 dunia, yang Imma dah jadi WAHM! hehehe... memang pun kan, kita kene laa bagitau orang. ")


Header 5




Header ni Imma buat sebab Imma dah mula aktifkan blog Imma ni. Imma nak yang simple dan sedap mata memandang. So, ku design lagi jadi macam ni haaaaa............. ")


Header 6


Ni laa header yang digunakan sekarang ni FB dan Blog Imma. Antara header yang paling cun dan paling Imma suka. Sebab ada budak perempuan tersenyum kat pokok tu. Sweet je nampak. Menunjukkan simbol semulajadi dan kene dengan tagline Imma "The best natural supplement for you". ") 

So, kesimpulannya... banyak tak design header Imma? eh... kesimpulannya, pandai tak Imma design? hahaha... apa-apa je lah. Janji Imma suka. ")

Oklah korang, jumpa lagi... dah masuk waktu Asar dah. 

See you!

Salam sayang, 
Imma
6013-2898399

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to IMMAMANSOR.COM
Designed by IMMA 2017