Saturday, September 27, 2014

MASTER CELEBRATION NANA MACARONA

Alhamdulillah, pada 20 September 2014 yang lepas, Imma dan family berkesempatan pergi Master Celebration Nana Macarona (Actually nama sebenar dia Siti Farhana). 

Imma sampai agak lambat sebab sebelum tu kami ke Keramat dulu, ziarah baby girl baru lahir. ^_^ Alhamdulillah, masa sampai program baruuuu sangat mula dan masa tu Victor Lim (President Shaklee Malaysia) baru mulakan ucapannya. 

Kalau korang nak tahu, Master Nana ni tersaaaanggggaatttlah muda dan comel orangnya. Apa yang Imma kagum sangat pada Master Nana ni adalah, Master Nana mempunyai semangat juang yang tinggi, fokus yang tinggi, dan konsisten dengan apa yang dia perjuangkan. Eh, lupa pulak nak bagi tahu umur, Master Nana baru 24 tahun dan dia capai pangkat tertinggi dalam Shaklee ni pada tahun lepas (2013) iaitu pada usia 23 tahun!!! Terkejut tak? Umur macam tu income dah 5 angka. Tak lama lagi dah naik 6 angka. Imma sangat bangga menjadi salah seorang keluarga Jutawan yang berjaya melahirkan Master Termuda di Malaysia. Syukur. ")

Jom kita layaannnn gambar-gambar Master Celebration Nana Macarona. 


Comel Tak Master Nana ? Comel kan.. Sweet je. Bagai pinang dibelah dua. 


Bergambar selepas dianugerahkan Master Coordinator oleh Shaklee Malaysia, ada selempang, pin Master Coordinator dan bunga sejambak. Imma pun berimpian untuk menjadi Master Coordinator seperti Master Nana dalam masa 1 tahun setengah lagi. In sha ALLAH Ameen.. ")



Gambar ni masa Master Nana dan Suami tengah tunggu untuk berjalan masuk ke dalam dewan sambil diiringi dayang-dayang yang disediakan oleh Shaklee dan juga downline Master Nana ikut dibelakang.



Ops, sempat selfie dengan Adam. hehe.. Bukti ni... nanti kang kata Imma tipu pulak. haha... ") 

Akhir sekali, maaf tak banyak gambar yang dapat Imma tunjuk sebab duk jaga Adam ni, kang tak pasal-pasal hilang. Na'uzubillah.. 

Oklah, kita jumpa lagi next entry ok... baaanyyyakkk lagi nak share dengan korang kisah-kisah yang menarik dan best, Yang penting bermanfaat. 

Salam sayang,
Imma
60132898399

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to IMMAMANSOR.COM
Designed by IMMA 2017