Saturday, September 27, 2014

SWEET CORN PANCAKE UNTUK ADAM

Pagi tadi kat group support Beautysuri sempat laa kitorang cakap pasal sarapan. Tak de laa kami selalu nak cakap pasal Shaklee 24 jam kannnn... hehe. Yang bestnya seorang family Beautysuri cakap dia buat cekodok jagung. Macam best pulak, sebab Imma tak pernah buat. Haa ni antara resipi yang dia bagi. Namanya Syikin, Imma biasa panggil Kak Syikin. ^_^ 


Lepas tu Imma dapat idea buat Pancake jagung untuk Adam. Hehe.. Sebabnya tepung gandum dah habis. Ini laa hasilnya. 


Campur je semua bahan dan tambah air sikit. Kacau-kacau sehingga sebati dan boleh laa goreng macam lempeng. Senang je. Korang cuba laa. Kalau nak sedap, letak jagung tu banyak sikit. Tadi Imma letak 2 sudu besar je. Pancake tu setengah je Imma pakai. Tak rasa sangat jagung kalau sikit sangat.  Selamat mencuba! ") 

---
Salam sayang, 
Imma

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to IMMAMANSOR.COM
Designed by IMMA 2017