Saturday, October 4, 2014

SELAMAT SAMPAI KAMPUNG - JOHOR

Alhamdulillah, pukul 2.15 pagi selamat sampai di Taman Perling, Johor Bharu. Masa duduk dalam kereta tadi macam rasa tak selesa.. Tapi bila sampai, eh segar pulak rasa badan.. Hehe.. Selalunya akan lenguh-lenguh badan Imma ni. Owh ye, baru teringat yang Imma ada ambil ostematrix kat rumah sebelum bertolak tadi. Ostematrix ni, memang antara favorite Imma sejak mengandungkan Adam lagi, sampailah mengandungkan adik Adam ni pulak. Hehe.. 

Ostematrix ni kalau korang nak tahu, bukan setakat sumber kalsium untuk badan, ostematrix juga boleh hilangkan lenguh-lenguh badan, kebas-kebas badan, elak sembelit, antara supplement untuk sakit gigi, dan yang bestnya kalau makan ostematrix sebelum tidur, tidur korang in sha Allah lena macam tidur atas tilam Vono gitu...Nak cakapnya.. Lena benorlah. ^_^

Imma ambil ostematrix ni sebab siang tadi Imma banyak bergerak ke sana sini selesaikan barang customer dan barang sendiri. Duk layan karenah Adam, dukung Adam yang dah masuk 11kg ni..so, sebelum lenguh-lenguh datang, baik telan siap-siap ostematrix. Orang kata cegah sebelum parah. Hehe..selain tu, Imma memang ambil ostemarix sebagai supplement Imma semasa mengandung. Ye laa, kadang-kadang apa yang kita, yang kita minum tak cukup sumber kalsium, jadi Imma topup dengan ostematrix. Sangat berbaloi! Ok, jom layan gambar aktiviti semalam dan juga fungsi ostematrix untuk pengetahuan korang. Korang juga boleh baca supplement yang Imma ambil semasa mengandung di sini.





Hari ini juga sempat setelkan semua order customer, Alhamdulillah. Semoga mereka mendapat manfaat daripada produk ini. In sha ALLAH, Ameen. 

Set Resdung dan 2 tong mealshakes

Mealshakes dan Set Resdung untuk dipos dan COD


Log in untuk daftar ahli baru pulak.. Best, online je.. ^_^

Alhamdulillah, segala kerja-kerja hari ini dapat disiapkan dengan baik. Oklah.. dah pukul 3.30pagi dah, Imma pun nak masuk tidur dulu, esok Imma nak bangun awal pulak. K, jumpa lagi semua.. Good night, sleep tight.

Salam sayang,
Imma
6013-2898399

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to IMMAMANSOR.COM
Designed by IMMA 2017