Saturday, November 8, 2014

PANAS!!! BARU KELUAR DARI OVEN

Alhamdulillah... alhamdulillah... alhamdulillah... syukur! Tiada kata-kata yang lebih mulia dari ini yang dapat Imma ucapkan. Seorang lagi customer yang Imma dapat bantu. Customer ini mengadu yang anak dia susah sangat nak makan, bertambah risau bila tengok keadaan anak yang semakin kurus. Kebetulan bulan lepas ada promo mealshakes, Imma suggest dia cuba mealshake s. Alhamdulillah dia setuju.

Tak sampai 1 bulan, customer Imma bagi berita gembira yang anak dia semakin berselera makan. Ya Allah happy happy sangat... terasa puas dapat bantu orang, lebih-lebih lagi dapat bantu seorang ibu. Memang misi Imma join Shaklee untuk bantu seberapa ramai ibu-ibu di luar sana. ^_^ Sebab tu nama diberi BEAUTYSURI. hehe.... 

Oklah, bagi sesiapa yang nak tahu lebih lanjut mealshakes ni apa, boleh klik di sini





Terima kasih kerana sudi membaca dan jangan lupa tinggalkan sebarang komen dan link blog masing-masing untuk Imma berkenalan dengan korang semua. ^_^


Jumpa lagi di entry yang seterusnya ya... ^_^ Salam sayang.. 

NURUL IMMA MANSOR
www.beautysuri.net
imma@beautysuri.net
Whatsapp / SMS : 013-2898399 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to IMMAMANSOR.COM
Designed by IMMA 2017