Saturday, June 27, 2015

TESTIMONI VIVIX - CUSTOMER SENDIRI

Syukur Alhamdulillah, Imma dapat lagi bantu seorang ibu customer Imma. Ingat lagi, masa dia mula-mula bagitau nak beli sebab nak tengok kesihatan mak abahnya makin baik. Selain tu, customer ni ada juga luahkan yang dia pun nak sponsor makcik dia yang menghidap penyakit kencing manis yang semakin serius. Apakan daya, makciknya menolak dengan alasan dia susah nak makan ubat atau suplemen, bimbang pula nanti membazir je bagi kat dia. Maka, customer ni pun beli 1 botol untuk mak abahnya, share 2 orang makan.

Dan.... hasilnya seperti yang korang boleh baca di bawah ni.



Bahasa yang digunakan tu adalah loghat Kelantan. hehe... Biar Imma translate balik. Kata maknya, "Mungkin ma makan vivix kot, jantung ok, buah pinggang pun ok, kencing manis pun 4.2. Terima kasih Tuhan Sekian Alam. Amin Ya RabbiAlamin."

"Ma pun nak minta Ogy cakap kat Ema (Imma), Ma nak sambung lagi makan. Suhana (kakak customer Imma) boleh bawa balik nanti." 

macam tu lah kisahnya. 

Percayalah, memang tak rugi beli dan consume Vivix. Anda akan rasa kesannya dengan baik sekali. 

Satu lagi Imma nak ingatkan, PROMOSI YES PACK VIVIX. Beli 2 botol dapat free keahlian, free postage, free vitalea. Siap dapat pulangan cash lagi. 


Terima kasih kerana sudi membaca. Jumpa lagi di entry yang seterusnya ya... ^_^ Salam sayang.. 

NURUL IMMA MANSOR
www.beautysuri.net
imma@beautysuri.net
Whatsapp / SMS : 013-2898399 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to IMMAMANSOR.COM
Designed by IMMA 2017